Het Woningfonds contacteren

 Verstuur deze pagina Afdrukken

Het Woningfonds contacteren

Heropening van het onthaal op de zetel van het Brussels Woningfonds

Het Woningfonds heeft het genoegen u mee te delen dat zijn kantoren vanaf 1 oktober 2020 opnieuw open zullen gaan voor het publiek om zo tegemoet te komen aan de behoeften van de Brusselse gezinnen.

Er zijn voorzieningen getroffen om u in de beste omstandigheden te ontvangen, met inachtneming van de afstands- en hygiënemaatregelen die essentieel zijn voor ieders veiligheid.

Alle personen die de hoofdzetel betreden moeten de instructies van het Fonds nauwgezet opvolgen (dragen van een masker en desinfecteren van de handen), zo niet kan hun de toegang tot het gebouw worden ontzegd

Een steward, die verantwoordelijk is voor de naleving van de veiligheids- en afstandsregels, zal u bij uw aankomst in het Fonds ontvangen en u naar het juiste onthaal leiden, afhankelijk van het doel van uw bezoek.

Om gezondheidsredenen worden maximaal 2 personen per loket toegelaten. Eén loket wordt gereserveerd voor de ontvangst van personen met een afspraak en het andere voor informatie of het eventueel indienen van documenten.

De wachtzaal is zo ingericht dat u in optimale omstandigheden kunt wachten voordat u op afspraak door een van onze medewerkers wordt ontvangen. Wij danken u voor het respecteren van de aangeduide zitplaatsen om de afstandsregel te handhaven.

Als u een onderhoud wilt met een van onze medewerkers, dan kan dat alleen na een voorafgaande afspraak. We zijn verplicht om deze afspraken te beperken tot twee personen per gezin, mits het volgen van de gezondheids- en veiligheidsregels en het dragen van een mondmasker.

In geval van een afspraak nodigen wij u uit om uiterlijk 10 minuten van tevoren bij het onthaal aan te bieden, met de nodige documenten en de bevestiging van uw afspraak (brief, e-mail, sms).

Een afspraak maken:

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op het nummer 02/504.32.11, op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Informatieverzoeken:

Zoals tijdens de hele periode van de lockdown, blijven onze medewerkers u telefonisch informeren en uw vragen en verzoeken beantwoorden op het nummer 02/504.32.11, op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

 Stuur bij voorkeur alle documenten en vragen via e-mail:

Verkoop: infoverkoop@wffl.be
Hypothecaire kredieten: infolening@wffl.be
Verhuur: alhh@wffl.be
Huurwaarborg: huurwaarborg@wffl.be
Andere diensten: info@wffl.be

Technische interventies en bezoeken:

We kunnen u ook meedelen dat onze medewerkers opnieuw bezoeken en technische interventies zullen uitvoeren in verhuurde woningen met inachtneming van de veiligheids- en hygiënevoorschriften.

De datums van de bezoeken en interventies worden op afspraak vastgelegd en schriftelijk bevestigd met de instructies die daarbij moeten worden nageleefd voor ieders veiligheid.

 

Blijf goed zorgen voor uzelf en de mensen om u heen.


Administratieve zetel en burelen

Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)
Zomerstraat 73
1050 Elsene

Tel : 02/504.32.11
Fax : 02/504.32.01
E-mail : info@wffl.be

BTW BE 0427.273.221 - RPR Brussel
IBAN : BE19 0010 6151 1012 - BIC : GEBABEBB

Open voor het publiek

Onthaal :
Van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u00 en van 12u45 tot 16u00

Telefoon :
Van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 16u00

Voor de personen met een beperkte mobiliteit beschikken wij over een aangepaste toegang,  bel naar 02/504.32.11

Bereikbaarheid 

Om u naar het Fonds te begeven, raden wij u aan het openbaar vervoer te gebruiken (moeilijk parkeren) . Details over bussen, trams en metro vindt u op dit plan: