Kopen bij het Fonds

 Verstuur deze pagina Afdrukken

Inschrijven

Indien u zich wenst in te schrijven in het Algemeen Register met betrekking tot de Bouw-Renovatie-Verkoop verrichtingen, en op de hoogte gehouden wilt worden van de komende realisaties, nodigen wij u uit om het inschrijvingsformulier te downloaden  en af te drukken.

Vul zo snel mogelijk dit formulier in en zet uw handtekening.  Wij zullen u de ontvangst ervan zo snel mogelijk bevestigen.  Deze bevestiging telt als bewijs van inschrijving.

De inschrijving is volledig gratis.  Bovendien houdt zij voor u geen enkele aankoopverplichting in en voor het Fonds tevens geen enkele verkoopverplichting.

Opgelet, uw inschrijving / kandidatuur kan uit het Algemeen Register geschrapt worden iedere keer u wordt uitgenodigd om haar te bevestigen en u dit niet doet !   

Dit zal bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u, naar aanleiding van een verkoop van een project dat u niet interesseert, nalaat om uw kandidatuur voor andere projecten te bevestigen wanneer wij u hiertoe uitnodigen of ook wanneer wij er niet in slagen om contact met u op te nemen omdat wij niet over de juiste adresgegevens beschikken.

Met andere woorden, om uw kandidatuur en uw anciëniteit in het Algemeen Register te behouden, volstaat het om deze te bevestigen iedere keer als wij u hiertoe uitnodigen.

Vergeet ook niet ons op eigen initiatief uw nieuw adres mee te delen in geval van verhuis.